Revolution Slider Error: Slider with alias Header_biler not found.
Maybe you mean: 'Header_forside' or 'header-toyota' or 'header-tankstationer' or 'header-honda' or 'header-nyheder' or 'header-information'

24H2 Challenge afholdt for anden gang

Endnu engang blev European Hydrogen Challenge 24H2 afholdt – et le Mans inspireret løb på 24 timer, der skal vise brintbilernes og det Europæiske netværk af brinttankstationers fulde kapacitet, samt skabe opmærksomhed omkring brint som brændstof. Her er bl.a. stor fokus på overgangen fra fossile brændstoffer til nul-emissions. På denne måde bidrager de til debatten om brint i transport ved at fokusere på mulighederne og udfordringerne ved en brintbil – på den ekstra sjove måde.

Løbet foregår i hold af 3-4 personer, der sammen skal køre Europa rundt på 24 timer i en brintbil. Her undersøger de mulighederne og udfordringerne ved at køre langedistance ture i en brintbil. Det handler om at få flest point og udfra følgende pointfordelinger, planlægger de deres egen strategi om at nå opnå flest point og ende tilbage ved startpunktet , i dette år ved Waddinxveen i Holland, efter 24 timer:

  •  1 point pr kilometer
  • 25 point pr brinttankstation besøgt
  • 25 point i straf for at benytte den samme brinttankstation igen
  • 100 point pr besøgt land

Blandt deltagere ses fx TUDelft, Hydrogenics, H2 Mobility, Toyota Germany, Shell Germany, Shell Netherlands, Toyota Netherlands m.m.

Du kan bl.a. læse om oplevelsen fra en af deltagerene på det tyske Shell hold her (sprog: TYSK), samt finde informationer om denne challenge på hjemmesiden eller i denne informationspræsentationen. Da H2 Mobility er en partner i H2ME-projektet, kan du her også finde deres nyheds historie om eventet.

 

24 hour European Hydrogen Challenge er organiseret af WaterstofWerkt.nl og E-Xpeditie.nl, med partnerne H2.LIVE, ElektriciTijdrit og Vand Der Linden Groep. 

2018-04-25T08:09:09+00:0012. april 2018|Tags: , , |