Berlingske testkører Nexo

Henrik Dreboldt fra Berlingske Biler har kigget nærmere på Hyundais nye brintbil, Nexo. En testkørsel i Norge efterlader ham svært begejstret for det nye skud på brintbilsstammen, der er opkaldt efter den bornholmske by Nexø.

Nexo suser lydløst af sted på de norske veje mens Berlingske Bilers udsendte deler skiftevis sin køreoplevelse og fakta om brintbilen. Hyundais nye brintbil Nexo, der forventes at blive lanceret i Danmark i 2019, har allerede opnået stor opmærksomhed. Nexo tilhører 2. generation af brintbiler i Danmark, og den erstatter således Hyundais ix35. Det flotte design og de imponerende kvalifikationer ved den nye brintbil er heller ikke svære at fornemme i videoen nedenfor.

Henrik Dreboldt fremhæver to essentielle fordele ved brintbiler fremfor elbiler. 1 – den lange rækkevidde, i Nexos tilfælde på helt op til 666 km på en enkelt optankning. 2 – den korte tankningstid på 4-5 minutter. Disse to stærke fordele gør dommen klar for Berlinske Bilers udsendte – dette er en teknologi der er vanvittigt spændende.

Grunden til, at han er ekstra begejstret for Hyundais Nexo, er, at det er en SUV, og at den ser rigtig godt ud. Den er fed at køre, accelererer lynhurtigt og støjsvagt, og der er ikke andet at gøre, end at glæde sig til 2019, hvor den rammer de danske veje. Se videoen nedenfor.

 

2018-08-30T08:01:14+00:0030. august 2018|Tags: , |