Revolution Slider Error: Slider with alias Header_biler not found.
Maybe you mean: 'Header_forside' or 'header-toyota' or 'header-tankstationer' or 'header-honda' or 'header-nyheder' or 'header-information'

Brændselscellers selvkørende potentiale

Hyundai NEXO ligner udefra en almindelig bil, men under overfladen er bilen pakket med avanceret brændselscelleteknologi, som ud over at være grøn også kan være nøglen til selvkørende biler. Mange har spået batterier til at være drivkraften til fremtidens selvkørende biler – men Hyundai finder at brint og brændselsceller er en mere optimal løsning.

Hvorfor? Teknologien der bruges i de selvkørende biler kræver enorme mængder elektricitet. Denne mængde elektricitet vil kræve store batteripakker som batteribilerne ikke indeholder endnu og derfor ikke kan generere nok strøm, hvorimod brint- og brændselscellebiler kan. Med brintteknologien i Hyundai NEXO, er det muligt at generere mere end tre gange så meget elektricitet som Hyundai’s Ioniq EV. Og netop derfor finder Hyundai at brintbiler overskygger batteribiler, når det kommer til fremtidens selvkørende biler. Du kan læse mere om det her.

2018-03-01T14:22:38+00:001. marts 2018|Tags: , , , |