Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/brintbiler.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2734
Brint i centrum ved nordisk konference – Brintbiler.dk

Brint i centrum ved nordisk konference

D. 8.-9. november var Danmark vært ved den storstilede, nordiske brintkonference, HFC Nordic. Konferencen blev afholdt i forbindelse med Nordic Innovation ‘Next Wave’, der har til formål at fremme udrulningen af brinttransport i den nordiske region.

På programmet var både repræsentanter fra bilindustrien, brintinfrastruktur, brændselscellefabrikanter og flere andre dele af den nordiske brint- og PtX-værdikæde. I løbet af 1½ dag blev der gjort status på udviklingen, og set frem mod en yderligere industrialisering og kommercialisering af branchen. Både Toyota, Volvo, Iveco, Quantron og Daimler repræsenterede bilproducenter, der satser på brintlastbiler. Den danske industri var repræsenteret ved både Everfuel, Advent Technologies, Ballard Power Systems og Blue World Technologies.

Konklusionen var, at der gøres store fremskridt, men der er fortsat meget at gøre på både opskalering af brintproduktion, udrulning af infrastruktur og større efterspørgsel på brintløsninger.

Nedenfor kan du se billeder fra konferencen.

2022-11-23T20:53:00+00:0023. november 2022|