Revolution Slider Error: Slider with alias Header_biler not found.
Maybe you mean: 'Header_forside' or 'header-toyota' or 'header-tankstationer' or 'header-honda' or 'header-nyheder' or 'header-information'

Brintbranchen på Island

Brintbranchens direktør, Tejs Laustsen Jensen, repræsenterer Danmark på den nordiske brint- og brændselscelle konference i Reykjavik på Island, hvor han holdt oplæg om brugen af brintbiler i Danmark.

Konferencen løb af stablen d. 9. og 10. oktober og er den største nordiske konference af sin art. Tilstede var ikke kun deltagere fra alle de nordiske lande, men også delegationer fra EU og USA grundet den stærke nordiske position på området.

Brintdirektøren holdt oplæg om resultaterne af rapporten ’At køre på brint – et brugerperspektiv på brintbiler’ som er en dybdegående analyse af det danske brintbilmarked og som har dokumenteret brugeroplevelsen hos de personer i Danmark, der bruger brintbiler hver eneste dag.

De vigtigste konklusioner i rapporten er at brintbilister generelt har meget positive erfaringer med brintbiler: bilerne er lydløse, forurener ikke, er pålidelige og kan køre langt på én optankning. Udfordringer er der også: så kan driften af tankstationerne i nogle tilfælde være ustabilt, og brugerne oplever det som vanskeligt, at man ikke kan betale med kort ved brinttankstationer.

Rapporten er led i Brintbranchens arbejde med EU-projektet H2ME2. Målet er at øge kendskabet til brintbiler og at forbedre brintinfrastrukturen. Du kan læser rapporten her.

 

2018-10-10T09:33:52+00:0010. oktober 2018|