Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/brintbiler.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2734
Daimler Truck og TotalEnergies vil dekarbonisere EU’s vejfragt – Brintbiler.dk

Daimler Truck og TotalEnergies vil dekarbonisere EU’s vejfragt

Daimler Truck AG og TotalEnergies underskrev den 10. november en aftale om en fælles forpligtelse til at dekarbonisere vejfragten i EU. Parterne vil samarbejde om udviklingen af økosystemer til tunge lastbiler, der kører på grøn brint, med det formål at vise attraktiviteten og effektiviten af lastbilkørsel drevet af brint samt at stå i spidsen for at kickstarte brintinfrastrukturen til transport.  

TotalEnergies har en ambition om at drive op til 150 brinttankstationer på tværs af Europa inden 2030, og Daimler Truck satser på at levere brintdrevne brændselscellelastbiler til sine kunder inden 2025. 

Daimler Truck og TotalEnergies er begge medlemmer af H2Accelerate-konsortiet. De to virksomheder er fortsat fuldt forpligtet til at arbejde med konsortiet, som er et nøglemiddel til at understøtte udrulningen af brintdrevet transport i Europa i det kommende årti.

Læs mere om vejen mod dekarbonisering af vejfragten i EU her.  

2021-11-11T11:17:08+00:0011. november 2021|Tags: , , |