Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/brintbiler.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2734
Debat fra Folkemødet – Brintbiler.dk

Debat fra Folkemødet

Debat fra Folkemødet

På Folkemødet i sidste uge inviterede brancheorganisationen Brintbranchen virksomheder og foreninger til en snak om udbredelsen af brintteknologi. Snakken faldt blandt andet på afgiftspolitikken, hvor Thomas Møller Sørensen fra Bilbranchen påpegede, at det, at man ikke ved, hvad der sker om et par år med afgifterne, skaber utryghed blandt køberne. I stedet kunne man have et afgiftssystem, der er ens for alle, f.eks. en afgift på forurening, foreslog Jacob Stahl Otte, direktør i Energi- og Olieforum.

Lars Jacobsen, project manager hos Nel Hydrogen, tog fat i prisen på brint, som er for høj, og kommenterede, at det ikke er teknologien, der mangler, for at gøre brint billigere. Nel vil udnytte den billige overskudsstrøm fra vindmølleproduktion til at lave brint; en idé Brintbranchen også selv har foreslået flere gange.

Læs mere her.

2017-09-12T08:11:40+00:0019. juni 2017|Tags: , , |