Den danske brintvirksomhed Everfuel forbereder børsnotering

Den danske brintvirksomhed Everfuel har vokseværk. Virksomheden har derfor i dag lanceret en kapitalindsamling på cirka 290 millioner NOK til at støtte deres plan om at gøre grønt brint til mobilitet uden emissioner kommercielt tilgængeligt i hele Europa, og til at notere vriksomhedens aktier på Merkur Market i Oslo.

Everfuel ejer og driver infrastruktur til både produktion (elektrolyse), distribution og tankning af grøn brint. Virksomhedens primære kunder er inden for bus-, lastbil- og taxidrift på tværs af en række europæiske lande, hvor den jyske brintvirksomhed oplever en hastigt voksende interesse for nulemissionsløsninger fra andre segmenter såsom varelevering, tog, skibe, private biler samt en række industrielle formål.

I forbindelsen med den kommende børsnotering udtaler direktør for Everfuel, Jacob Krogsgaard:  

”Vedvarende energi konkurrerer nu fuldt ud med fossil energi. Samtidig er de teknologier, der kræves for sikkert og skalérbart at forbinde brintværdikæden fra produktion til tankning, modnet og klar til at blive rullet ud over hele Europa. Det betyder, at det nu er tid for en virksomhed som Everfuel, at frigøre det potentiale der ligger i at integrere og optimere på tværs af værdikæden.

Vi gør nu en indsats for at sikre, at grøn brint bliver tilgængeligt i stor skala og fremskynder overgangen til nulemissionstransport i Europa.”

Læs hele pressemeddelelsen her

2020-10-28T10:35:27+00:0028. oktober 2020|