Hyundai afslører: FCEV Vision 2030

Hyundai Motor Group løftede i sidste uge sløret for en detaljeret plan kaldet FCEV Vision 2030. Denne plan opridser, hvordan Hyundai vil forpligte sig til at sætte skub i udviklingen af et brintsamfund.

Hyundai Motor Group har længe udvist en stor tro på brint og brændselsceller, når det kommer til deres strategi og udvikling af nye biler. Men på et pressemøde i sidste uge slog gruppen for alvor fast, at de vil gøre deres for at sætte skub i udviklingen af et brintsamfund ved at styrke deres position og gå forest i udviklingen af brændselsceller. Dette skal blandt andet ske ved at Hyundai udvider sit engagement i industrien til ikke kun at omhandle biler, men også droner, gaffeltrucks, generatorer og andre former for køretøjer.

Med deres roadmap FCEV Vision 2030 lover Hyundai Motor Group, at de vil øge den årlige produktion af brændselscellesystemer til 700.000 inden 2030. Samtidig vil de udforske nye samarbejdsmuligheder med andre virksomheder og producenter. Euisun Chung, Executive Vice Chairman af Hyundai Motor Group, udtaler i pressemeddelelsen, at dette skal hjælpe til at brint bliver et økonomisk fordelagtigt valg i den grønne omstilling, og at brint således vil blive en ledende global økonomisk succes. FCEV Vision 2030 skal hjælpe Hyundai og deres leverandører til at investere mere end 44 milliarder kroner, hvilket vil skabe omkring 51.000 jobs inden 2030.

Det er yderst positivt at se en førende bilproducent som Hyundai vise så stor en dedikation og engagement i brint og brændselsceller, og det bliver spændende at følge med i udførelsen af deres plan for 2030.

Læs mere her.

2018-12-20T09:45:18+00:0020. december 2018|Tags: |