Everfuel åbner brinttankstation i Sydhavnen

Everfuel meddeler, at de nu har åbnet deres nye brinttankstation på Energiporten 2 i Sydhavnen i København. Stationen har en medium kapacitet på ca. 100 kg grøn brint om dagen. Everfuel har fået godkendelse fra Københavns Kommune til at drive den frem til 1. februar 2023.

Åbningen af brinttankstationen betyder, at Everfuel igen kan levere grøn brint i København efter en periode på næsten 3 måneder, hvor der ikke har været nogle tilgængelige brinttankstationer i København.

Udover åbningen af stationen i Sydhavnen er Everfuel igang med at gøre det sidste arbejde færdigt på brinttankstationen på Prags Boulevard. Denne bliver en station med høj kapacitet, der vil være i stand til at levere ca. 700 kg grøn brint om dagen. Dertil vil stationen have to redundante systemer, der skal sikre høj tilgængelighed på stationen. Everfuel kommer dermed til at kunne servicere et væsentligt større antal af brintbiler i Københavnsområdet. Prisen på den grønne brint, der kommer fra stationen på Prags Boulevard sænkes til til 93 kr. pr. kg.

2021-08-10T10:47:23+00:0010. august 2021|