FDM Motor: 5 stjerner til Nexo

“Hyundai er klar med den helt nye brintbil, der på mange måder slår alt, hvad vi kender fra elbiler. Vi har testet Hyundai Nexo og er begejstrede” skriver Motor, der har prøvekørt den nye Nexo.

5 flotte stjerner røg prompte efter Nexo’en, da Motor havde testet den. Fantastisk, brugervenlig, rummelig og spækket med udstyr, man normalt kun ser i de bedste “normale” biler – roserne er mange i Motors anmeldelse af Hyundais seneste skud på brintstammen.

Ifølge Motor er bilen let at køre, meget støjsvag, den accelererer hurtigt, og starter lige så hurtigt som en elbil – selv når det er meget koldt. Men én ting er, at selve bilen er god og fungerer – men hvad med prisen? Motor lavede regnestykket, og med en pris på ca. 600.000 kr. og en årlig ejerafgift på bare 660 kr. bliver de samlede udgifter ved at holde bilen 6,30 kr. Og selvom det kan synes som mange penge, er det ikke egentlig ikke anderledes end almindelige biler i samme klasse. Og så har man den fordel, at tankningen foregår på samme måde, og tager samme tid, som en benzin- eller dieselbil, så man har en højere grad af mobilitet og frihed end ved en tilsvarende elbil, der skal bruge længere tid på en opladning.

Motor slutter deres anmeldelse af med en konstatering, vi kun kan bakke op om:

At brintbilerne helt sikkert bliver en del af fremtiden, er der ikke tvivl om. Netop nu er brintbilerne en af de teknologier, der bruges mest energi på at udvikle. Velkommen til fremtiden!

Du kan læse hele artiklen her.

2020-07-28T10:58:20+00:0028. august 2019|Tags: |