Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/brintbiler.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2734
H2ME når milepæl: Over 8 mio. kørte brintkilometer – Brintbiler.dk

H2ME når milepæl: Over 8 mio. kørte brintkilometer

Den brintdrevne transport tager fart i Europa! Det paneuropæiske projekt, H2ME, der har til formål at fremme brint til transport, har nået en vigtig milepæl i udrulningen af brintflåderne: Mere end otte millioner kilometer er tilbagelagt på vejene i de europæiske lande.

Udviklingen er virkelig gået stærkt i løbet af den seneste korte tid. Af de otte millioner kilometer der er tilbagelagt siden projektets begyndelse, er mere en fem millioner af dem kørt i 2018. Der er udrullet ca. 500 brintbiler i forbindelse med projektet, og ligeledes rejst 30 tankstationer i projektregi. Den fremgang viser med al tydelighed, at momentum er stærkt lige nu, og at udviklingen kun kommer til at gå hurtigere fra nu af. Med en stærkere udbygning af den europæiske infrastruktur, udrulning af både busser, flåder og private personbiler og den større private investeringsvillighed der allerede nu tegner sig, er implementeringen af brint til transport – og derved omstillingen af denne svære sektor – godt på vej til at lykkes.

Du kan læse mere om projektets milepæle her.

2019-09-05T13:46:12+00:0028. august 2019|Tags: |