Revolution Slider Error: Slider with alias Header_biler not found.
Maybe you mean: 'Header_forside' or 'header-toyota' or 'header-tankstationer' or 'header-honda' or 'header-nyheder' or 'header-information'

Hans Christian Schmidt har lydløs oplevelse i brintbil

Brintbiler kan blive en afgørende del af den grønne omstilling, men det kræver politisk opbakning og vilje. Derfor havde Brintbranchen inviteret Hans Christian Schmidt, som sidder i Folketinget for Venstre og er tidligere transportminister ud og prøvekøre en brintbil. Hans Christian havde ikke tidligere prøvet en brintbil, kun en selvkørende batteribil, og det var derfor en stor øjenåbner for ham. I videoen udtaler han blandt andet:” Det er godt nok en behagelighed at køre i. Sådan er det jo bare. Det er en meget lydsvag måde at køre på samt meget glidende og harmonisk.”

Hans oplevelse kan opsummeres i dette citat fra turen:” Man må bare erkende, at det er når man er ude og køre, at man kan sige, nu skal du høre hvordan det er.”

Vi takker for turen med Hans Christian Schmidt og ser frem til et forsat godt samarbejde. Videoen er produceret ifbm. projektet HyFive som er støttet af FCH JU.

HyFive og H2M2 projekterne har modtaget støtte fra ”Fuel Cells and Hydrogen 2 Joint Undertaking” igennem støtteansøgning nr. 621219. Dette partnerskab modtager støtte fra EU’s Horizon 2020 forsknings- og innovationsprogram i samarbejde med Hydrogen Europa og N.ERGHY.

 

2018-03-14T09:37:08+00:006. marts 2018|Tags: , , |