Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/brintbiler.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2734
Hyundai Nexo oplyser Seoul under Earth Day – Brintbiler.dk

Hyundai Nexo oplyser Seoul under Earth Day

Den 22. april var det “Earth Day”, en dag der markeres over hele verden med forskellige events for at sætte fokus på Jorden og miljøbeskyttelse.

I Seoul benyttede Hyundai muligheden til at sætte fokus på deres nyeste brintbil; Hyundai NEXO. Da lysene i den sydkoreanske hovedstad Seoul om aftenen blev slukket og byen efterladt mørk i forbindelse med Earth Day, blev the Seoul Metropolitan Library pludselig lyst op af et blåt lys. Der var ikke tale om et brud på miljøaktionen; derimod kom lyset fra projektorer, der fik tilført strøm fra NEXO-brintbilerne.

Projektorerne viste hele elektrolyse-cyklussen – vand med el der bliver til brint og ilt, kinetisk energi og derefter tilbage til vand. I en time stod eventet kaldet “Empowering tomorrow with hydrogen” på, med støtte fra de lokale myndigheder og regering. Formålet var at sætte fokus på de miljøproblemer, verden står overfor, og potentielle alternativer til fossile brændsler.

Læs mere her.

2019-05-06T08:18:35+00:0029. april 2019|Tags: , , |