Revolution Slider Error: Slider with alias Header_biler not found.
Maybe you mean: 'Header_forside' or 'header-toyota' or 'header-tankstationer' or 'header-honda' or 'header-nyheder' or 'header-information'

Hyundai NEXO

Hyundai har netop løftet sløret for deres næste brintbil – Hyundai NEXO, som forventes på det californiske marked allerede i 2018 – og forhåbentligt kommer den også på de europæiske veje i dette år.

NEXO er efterfølgeren til deres TUSCON brintbil og er et led i Hyundai’s plan om at nå at sende 18 forskellige typer el- og brintbiler på markedet inden 2025.

NEXO er målt til at have en rækkevidde på 370 mil, hvilket er omtrent 595 km, og kan lades fuldt op på 5 minutter. Udover dette, er NEXO helt unik:

  • NEXO har en effektiv og kompakt platform – og er nærmest lydløs når den er i brug

Dette skyldes at de bevægende komponenter er flyttet til fronten, men at man derimod har formindsket batteripakken og lagt den om bag i. Dette bidrager til en helt ny, støjfri og lækker brintbil.

NEXO benytter sig af en 93 KW brændselscelle og 40 KW batteri pakke, som kan give den op til 161 hestekræfter. NEXO er altså et frisk og spændende pust i industrien af brintbiler.

 

Læs mere om nyheden her.

Se en introduktionsvideo til køretøjet her.

2018-01-24T12:41:59+00:0024. januar 2018|Tags: , , |