HYZON Motors Inc. skal producere brintbusser og -lastbiler i Europa

Den amerikanske lastbilproducent HYZON Motors Inc. har åbnet deres nye europæiske hovedsæde i Groningen, Nederlandene. Herfra skal de producere hundredevis af brintbusser og -lastbiler til det europæiske marked allerede fra slutningen af 2021.

HYZON udvider massivt over hele verden, og skal nu producere brint- og brændselscellebusser og -lastbiler til Europa i Groningen. Først er der tale om ombygning af eksisterende biler til brint- og brændselscelleløsninger, men i løbet af et par år, vil køretøjene blive produceret fra bunden på produktionsfaciliteterne i Nederlandene.

Det er ikke mindst i lyset af den storstilede EU brintstrategi og ligeledes den tyske strategi for grøn brint, at HYZON har valgt at satse på brint- og brændselscelleløsninger i den tunge transport.

I en pressemeddelelse udtaler Max og Carl Holthausen, joint Managing Directors of HYZON Motors Europe: “As an European pioneer in fuel cell vehicle commercialization, Holthausen Clean Technology has been delivering fuel cell trucks for years, and we are honored now to join force with our US partner, HYZON Motors, to bring the most advanced fuel cell truck technology to European customers. Made in Europe to meet European decarbonization objectives. “

Læs mere om HYZONs europæiske eventyr her.

2020-08-03T13:58:26+00:003. august 2020|