Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/brintbiler.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2734
Invitation: Den danske brint- og brændselscelledag 2018 – Brintbiler.dk

Invitation: Den danske brint- og brændselscelledag 2018

Den 19. november afholder Brintbranchen i samarbejde med EUDP og Innovationsfonden det årlige event; Den danske brint og brændselscelledag. Ved dette arrangement, som foregår på Syddansk Universitet i Odense, får alle interesserede mulighed for at blive klogere på, hvad der foregår i Danmark inden for brint og brændselsceller. Dette års brint- og brændselscelledag vil også rette fokus på rammerne for forskning og udvikling i europæisk sammenhæng.

Der vil være forskellige præsentationer om aktuelle projekter, og derudover to keynote speakers – Hanne Edlefsen fra Energinet, der fortæller om energisystemets fremtid, og en endnu ikke afsløret keynote fra Fuel Cells and Hydrogen Joint Undertaking. Derudover vil der i løbet af arrangementet være postersessions, hvor repræsentanter fra projekter indenfor brint-, elektrolyse- og brændselscelleområdet med støtte fra EUDP og Innovationsfondens programmer vil præsentere resultater. Det er derfor en oplagt mulighed for at møde og netværke med branchen, eller bare blive klogere på et spændende område.

Programmet kan ses her.

Tilmelding skal ske her.

Vi glæder os til at se jer!

2020-07-28T10:55:29+00:0030. oktober 2018|