Nikola Badger kan forudbestilles fra 29. juni

Det er efterhånden nogen tid siden, at Nikola udsendte en såkaldt teaser for deres nyeste skud på brintbilstammen, nemlig deres version af en pickup truck med navnet Badger. Nu kan den nye pickup forudbestilles for kunderne fra 29. juni.

Badger har fået megen interesse og opmærksomhed, fordi den kan repræsentere en game changer inden for erhvervskørslen. Mange virksomheder ønsker at omstille deres vognparker, men der er få reelle grønne alternativer til f.eks. fossile pickup trucks. For at kunne fungere som erhvervsvogn skal bilerne have en vis rækkevidde, driftstabilitet og hurtig tankning for at kunne levere på den fleksible mobilitet, som virksomheder er afhængige af.

Og det er lige præcis de ting, som Badger slår sig op på at kunne levere. Med en rækkevidde på ca. 965 km. og tankning på samme tid og samme måde som en fossil bil, mener Nikola, at den nye Badger kan tilbyde en emissionsfri vogn, der kan fungere på samme vilkår som fossile biler.

Da Badger blev præsenteret, udtalte Trevor Milton, Nikolas CEO:

“I have been working on this pick-up program for years and believe the market is now ready for something that can handle a full day’s worth of work without running out of energy. This electric truck can be used for work, weekend getaways, towing, off-roading or to hit the ski slopes without performance loss. No other electric pickup can operate in these temperatures and conditions.”

Læs mere her.

2020-07-28T11:13:57+00:0012. juni 2020|