Stor bank sætter fokus på brintbiler

Med Danmarks ambitiøse klimamål følger et behov for grønnere biler og i den forbindelse sætter banken Santander i denne artikel fokus på brintbiler og undersøger, hvordan brintbilen egentlig fungerer i praksis.

Banken har snakket med direktør i Brintbranchen, Tejs Laustsen Jensen, som i artiklen udtaler følgende:

“Den helt store fordel ved brintbiler er, at du har samme mobilitet som med en almindelig bil. Du kan med andre ord bruge bilen på akkurat samme måde, som du kender det fra en almindelig bil. Det tager kun 3-5 minutter at tanke bilen, og så er den fuldstændig CO2-neutral med vand som det eneste udslip”.

Han fortsætter med at fortælle om køreglæden ved en brintbil:

“Med en brintbil får du en mere blød køreoplevelse. Den har også en bedre acceleration, og du har ikke de samme hak fra gearskifte og kobling, som du oplever i en almindelig bil. Jeg vil faktisk sige, at når du først har kørt i en brintbil, er det næsten et skridt tilbage at sætte sig ind i en almindelig bil”.

Santander kalder brintbilen for fremtidens bil, hvilket vi her hos brintbiler.dk kun kan tilslutte os – dog med den tilføjelse, at det også er nutidens bedste bud på en grøn bil.

Læs hele artiklen her.

2020-07-28T11:01:04+00:0024. februar 2020|Tags: , |