Revolution Slider Error: Slider with alias Header_biler not found.
Maybe you mean: 'Header_forside' or 'header-toyota' or 'header-tankstationer' or 'header-honda' or 'header-nyheder' or 'header-information'

Venstre satser grønt i fremtidens transportpolitik

Transportordfører Kristian Pihl Lorentzen (V), udlagde i Altinget d. 18. januar 12 fremtidige mål og pejlemærker for fremtidens transportpolitik.

Her er vigtigheden af udvikling af og støtte til forskellige former for grønne drivmidler fremhævet i flere af de 12 punkter. Det er vi naturligvis glade for på redaktionen bag www.brintbiler.dk – for her er netop brint til transport jo en del af denne dagsorden.

Blandt Kristian Pihl Lorentzens mål er værd at fremhæve:

  1. (…) Målrettede investeringer i en moderne og tilstrækkelig trafikal infrastruktur er en givtig investering i fremtidens velfærd.
  2. At investeringer i den trafikale infrastruktur skal bidrage til et sammenhængende Danmark i bedre balance. (…)
  3. At Danmark skal omstilles til grøn transport i et fornuftigt tempo, så vi ikke svækker Danmark med høje omkostninger og tab af konkurrencekraft.
  4. At Danmark skal være i front med at udnytte det enorme potentiale, der findes i ny teknologi. (…)
  5. At trafikale investeringer også skal have hensyn til trafiksikkerheden og miljøet for øje, herunder med hensyn til reduktion af energiforbrug, støjgener, CO2 og giftige emissioner.
  6. At vi gør op med den udbredte myte, at biler og veje er det sorteste sorte. Fremtidens biler vil være 100 procent grønne med brint, biogas og grøn el som drivmiddel. (..)

 

Her på siden vil vi blive ved med at opdatere jer på sidste nyt om brint- og brændselsceller til transportsektoren – og vi ser frem til at følge udviklingen, som uden tvivl må have turbo på, hvis vi skal nå Danmarks ambitiøse grønne 2050-mål.

 

Læs mere om de 12 fremtidige mål fra Venstre her.

2018-01-24T12:28:30+00:0024. januar 2018|Tags: , |